Acord de prelucrare a datelor personale

Operatorul, —– SRL , cu sediul in (Medias etc). inregistrata la RC sub nr ,CUI RO prin intermediul site-ului bucatedinproximitate.ro prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în scopul derulării activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul magazinului online .

Datele cuprinse în urma abonarii pe site-ul mai sus mentionat vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.

—- SRL prin site-ul bucatedinproximitate colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale,adrese de email si numar de telefon in urmatoarele scopuri:

a. in scop de vanzare de produse online in urma comenzii ferme primita de la client;

b. in scopul respectarii obligatiilor legale;

in scop de marketing(newslettere, emailuri de produse, sms marketing ,concursuri,vouchere , categorii si/sau cautari salvate de tine la favorite )cookie-uri, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite si alte beneficii in scopul utilizatorului
Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dvs. pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:
• consimtamantul dumneavoastra;

• orice comanda sau oferta solicitata sau transmisa in care dumneavoastra sunteti parte;
Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

• autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :
– Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre —– SRL pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line;

– Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;

– Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre ——- SRL a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile legale de comunicare, precizand, totodata, numele, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon precum si scopul cererii dvs.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Bucate din Proximitate (bucatedinproximitate.ro)

Site-ul Pretzmic.ro (pretzmic.ro) este operat de societatea —- SRL, cu sediul in ——–, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Bucate din Proximitate (bucatedinproximitate.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Bucate din proximitate (bucatedinproximitate.ro) in urmatoarele scopuri:
• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Bucate din Proximitate (bucatedinproximitate.ro) si a tertilor cu care Bucate din Proximitate (bucatedinproximitate.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Bucate din Proximitate (bucatedinproximitate.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Bucate din Proximitate (bucatedinproximitate.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@bucatedinproximitate.ro